Oletko ajatellut juosta hyvän asian puolesta?

Nyt siihen on tilaisuus liittymällä Tukiliiton Naisten Kymppi tiimiin.

Osallistumalla hyväntekeväisyysjuoksuun tuet Tukiliiton arvokasta työtä.

Tapahtuma kokoaa vuosittain kaikenikäiset naiset yhteen. Voit juosta tai kävellä noin 10 kilometrin reitin omaan tahtiin, hyvällä mielellä ja ilman kilpailua.

Lenkki järjestetään tulevana keväänä lauantaina 25.5.  ja tapahtumapaikkana on Mäntymäen kenttä, uudistuvan Olympiastadionin kupeessa.

Näin keräys toimii

1. Ilmoittaudu normaalisti mukaan Naisten Kympille
  2. Perusta keräyssivu
  3. Kerro kavereille, että juokset tapahtumassa ja kutsu ystäväsi mukaan tukemaan kampanjaasi somessa tai sähköpostilla.
  4. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi

Lisätietoja Naisten Kympistä www.naistenkymppi.fi