Martti 80 vuotta
Martti Tiukkanen Järvenpää Vertaistuesta voimia arkeen

Martti 80 vuotta

Haluan kerätä rahaa koska monivammainen sukulaispoikamme Heikki, nyt jo nuori mies, on koko elämänsä ajan rikastuttanut elämäämme monin tavoin. Hänen ja hänen perheensä kautta olemme oppineet monia asioita sisusta ja sinnikkyydestä, perään-antamattomuudesta ja taidosta iloita ja luoda iloa pienistäkin asioista, huumorintajusta ja välittämisestä ja rakkaudesta.

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 2 000 €

{{don.Message}}
Martti 80 vuotta
Martti Tiukkanen