Voimaa vertaisuudesta
Katja Korpela Lempäälä Vertaistuesta voimia arkeen

Voimaa vertaisuudesta

Meidän perheessä vertaistuki on ollut kantava voima jo yli kymmenen vuotta. Ensin esikoisen saatua kehitysvammadiagnoosi ja myöhemmin aplastisen anemian puhjettua. Mikään ei ole niin voimauttavaa, kun saada puhua asioista niiden oikeilla nimillä, ilman selittelyjä ihmisten kanssa, jotka ymmärtävät mistä puhut. Kerätään kimpassa rahat jollekin perheelle vertaisviikonloppuun. Sen hienompaa lahjaa ei voi antaa perheelle, jossa arki on solmussa ja täynnä kysymyksiä. Yhden perheen viikonloppukurssi maksaa 500€ ja sisältää ihan kaiken ruuasta ja majoituksesta lastenhoitajiin ja ohjelmaan. Tuu mukaan ja kutsu kaverisikin!

{{don.Message}}
Voimaa vertaisuudesta
Katja Korpela