Same same but different
Kuori food and wine Oy Turku Oikeudet kuuluvat kaikille

Same same but different

Same same but different on Ravintola Kuoren organisoima keräys Tukiliiton Kohtaa Mut -kampanjalle. Kampanja tuo erilaisia ihmisiä yhteen ja on vastalause erillisjärjestelmälle, joka pyrkii pitämän vammaiset ja vammattomat ihmiset erillään. Lahjoita yhdenvertaisuudelle, lahjoita yhteistyölle! Lisää Kohtaa Mut - kampanjasta: https://www.tukiliitto.fi/tavoitteet/kohtaa-mut/

{{don.Message}}
Same same but different
Kuori food and wine Oy