Kohtaa mut kansalaisena
Etelä-Pirkan Erkat ry Pirkanmaa Oikeudet kuuluvat kaikille

Kohtaa mut kansalaisena

Etelä-Pirkan Erkat eli EPE on perustettu ajamaan kaikkien erityistä tukea tarvitsevien oikeuksia ja etuja Pirkanmaan alueella. Meillä EPEssä ei ole diagnoosirajoja, vaan kaikki ovat tervetulleita toimintaan samanarvoisina. Tätä samaa ajatusta peräänkuulutamme myös kunnan ja valtakunnan tason päättäjiltä. Kohdataan kaikki ihmiset ensisijaisesti kansalaisina. Yhdenvertaisina, mutta yksilöinä. Haastamme mukaan kaikki kansanedustajavaalien ehdokkaat tukemaan Kehitysvammaisten Tukiliiton tärkeää vaikuttamistyötä, jotta jonain päivänä me kaikki voisimme olla oikeasti tasa-arvoisia.

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 2 000 €

{{don.Message}}
Kohtaa mut kansalaisena
Etelä-Pirkan Erkat ry