Teemme työtä paremman tulevaisuuden puolesta, mutta autamme myös tämän päivän ongelmissa.

Kampanjasi keräämillä varoilla voit auttaa rakentamaan maailmaa, jossa kaikki kuuluvat joukkoon, yhdenvertaisina.

 

Mitä tehdä?

  1. Aloita oma keräys.
  2. Pyydä ystäviltäsi lahjoitusta sähköpostin, Facebookin, Twitterin ja muiden sosiaalisten medioiden kautta.
  3. Ystäviesi lahjoitukset ja viestit näkyvät keräyssivullasi.

Aloita oma keräys nyt!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close