Maastopyörätuoli mahdollistamaan ulkoilua
Malike Tampere Malike – toimintavälineitä vaikeasti vammaisille ihmisille

Maastopyörätuoli mahdollistamaan ulkoilua

Lahjoita ja auta vaikeasti vammaisia ihmisiä ulkoilemaan koronakevään ja -kesän aikana! Poikkeustilanteen vuoksi monien ihmisten päivätoiminta, kuntoutus ja vapaa-ajan aktiviteetit ovat tauolla. Ulkoilun ja luonnossa liikkumisen merkitys on entistäkin suurempi, mutta kurassa velloville teille, saatikka lähimetsään, ei pyörätuolilla ole menemistä. Maastopyörätuoli mahdollistaa ulkoilun haastavammissakin maastoissa. Kun väline saadaan hankittua, se on maksutta vaikeasti vammaisten ihmisten käytössä. Haastamme mukaan kaikki Malikkeen Facebook-tykkääjät. Haastathan myös omat kaverisi mukaan! Pienelläkin lahjoituksella on iso merkitys.

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 4 310 €

{{don.Message}}
Maastopyörätuoli mahdollistamaan ulkoilua
Malike