Kaikilla on oikeus liikunnan iloon!
Lempäälän Voimailijat Lempäälä Malike – toimintavälineitä vaikeasti vammaisille ihmisille

Kaikilla on oikeus liikunnan iloon!

Lempäälän Voimailjat ry eli "LeVo" on vuonna 2007 perustettu voimailuseura. Seuran toiminta painottuu voimailuun ja sen eri lajeihin. Vaikka pääpaino on voimailulla niin seuran vuoroilla voi harrastaa ja treenata oman mielensä mukaan. Seuraan kuuluu monen ikäisiä, tasoisia ja monenlaisilla tavoitteilla treenaavia jäseniä, jotka nauttivat mukavan rennosta ja kannustavasta ilmapiiristä raudan parissa. LeVo:n porukka toivoo, että jokaisella olisi mahdollisuus kokea liikunnan riemua ja haastaakin nyt kaikki voimailulajien harrastajat mukaan mahdollistamaan liikkumisen ilo mahdollisimman monelle. Keräämällä 1000€ mahdollistamme 20:lle vaikeasti vammaiselle lapselle liikuntavälineen Malikkeen kampanjan kautta.

{{don.Message}}
Kaikilla on oikeus liikunnan iloon!
Lempäälän Voimailijat