Keräämällä rahaa kampanjallasi annat vaikeasti vammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden liikkumisen riemuun.

Sinun avullasi voimme hankkia  toimintavälineitä , joiden avulla vaikeasti vammaiset ihmiset pääsevät ensimmäistä kertaa elämässään esimerkiksi metsään katsomaan tähtitaivasta, rannalle, matkustamaan tai pulkkamäkeen koko perheen voimin.