Tukijuoksu
Antti Vanhoja Helsinki Helsinki City Running Day

Tukijuoksu

Osallistun Helsinki City Runin puolimaratoniin 15.5. Jos tapahtuma perutaan, juoksen matkan samana päivänä itsenäisesti. Juoksuharrastus on antanut minulle paljon. Se on huomattavasti edesauttanut omaa jaksamistani, hyvinvointiani ja mielenterveyttäni poikkeusolojen keskellä. Ensimmäiseen juoksutapahtumaani osallistumalla haluan myös jakaa harrastuksesta saamaani hyvää eteenpäin. Kehitysvammaistyö on sydäntäni lähellä ja siksi erinomainen rahankeräyskohde. Kehitysvammaisten tukiliitto on ihmisoikeusjärjestö, joka pyrkii turvaamaan kehitysvammaisten osallisuuden ja perusoikeuksien toteutumisen yhteiskunnassa, työ on siis äärimmäisen tärkeää. Tavoiteaikani on 1h 45min. Jos juoksen alle 1:50, tuplaan lahjoitussumman 50 euroon asti.

Kerätty yhteensä:
Tavoite: 100 €

{{don.Message}}
Tukijuoksu
Antti Vanhoja