Sohvin puolimaratonikeräys
Sofia Perhomaa Helsinki Helsinki City Running Day

Sohvin puolimaratonikeräys

Suuren maailman tapaan nykypäivän juoksunsa voi nähdä niinkin huomiota herättävänä tempauksena, että sen avulla kehtaa kerätä rahaa. Tutkin HCR:n yhteistyökumppaneina toimivia järjestöjä ja päädyin Kehitysvammaisten tukiliittoon. Olen itsekin lähtenyt mukaan liiton toimintaan ilmoittautumalla digikaveriksi (koulutusta en ole vielä saanut, mutta ensihaastattelu on tehty ja siitä jäi tosi kivat fiilikset). Kiva, että nyt kun koronan vuoksi niin moni vapaaehtoistoiminta on hetkeksi lakannut, löytyy tällaisia etänäkin toteutettavia juttuja! Jokaisen ihmisen tulisi tulla kohdatuksi... ja jokainen voi tehdä tämän eteen jotain, uskon. #kohtaamut Asetetaan tavoitteet tosi korkealle, eli vaikka viisisataa euroa! Keräysaikaa on juoksupäivään asti 3.10! Lue lisää järjestön toiminnasta: https://www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/liittona-olemme-enemman/mika-on-tukiliitto/

{{don.Message}}
Sohvin puolimaratonikeräys
Sofia Perhomaa