Onni on elää omannäköistä, täyttä elämää!
ONNI - Med Group Oy Helsinki Helsinki City Running Day

Onni on elää omannäköistä, täyttä elämää!

Jokainen ansaitsee elää onnellista, omannäköistä täyttä elämää. ONNI hoiva ja ONNI klubit ovat mahdollistamassa tätä palveluillaan ja yhteiskuntavastuutoiminnallaan. Helsinki City Run vitosessa olemme tiimillämme juoksemassa varoja Kehitysvammaisten Tukiliitolle! Tiimimme jokainen osallistuja tuo lahjoituspottiin 30 euroa ja tuplaamme ulkopuoliset lahjoitukset tavoitteenamme 500 euron kokonaislahjoitus.

{{don.Message}}
Onni on elää omannäköistä, täyttä elämää!
ONNI - Med Group Oy