Elämyksiä ihan jokaiselle
Pekka Heikkinen Kuopio Helsinki City Running Day

Elämyksiä ihan jokaiselle

Yksi syy siihen, miksi juoksen, on se, että haluan elämyksiä. Haluan olla mukana mahdollistamassa elämyksiä myös vaikeavammaisille. Malikkeen tarkoituksena on mm. tarjota erilaisia osallistumisen mahdollisuuksia vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille Haluaisitko, että vaikeavammainen pääsee muiden mukana pulkkamäkeen ? Tai hän pääsisi rannalle ? Nämä elämykset ovat hänelle ehkä suurempia kuin osaamme arvatakaan. Minä laitan kroppaa likoon maratonilla HelsinkiCityRunningDayssa 18.5.2019. Toivon, että sinä olet myös mukana auttamassa lahjoituksella. Yhdenvertaisuus ei ole maailmassa valmiina, se vaatii tekoja.

{{don.Message}}
Elämyksiä ihan jokaiselle
Pekka Heikkinen