Miltä kuulostaisi juokseminen kahden hyvän tavoitteen edestä?

Helsinki City Running Dayssa voit tehdä hyvää juoksullasi myös muille! Liity Tukiliiton HCRD joukkueeseen ja tee kaksin verroin hyvää. Liittymällä joukkueeseen autat Kehitysvammaisten Tukiliiton arvokasta työtä.

Jokaiselle on tarjolla riittävää haastetta, kun 16.5.2020  juostaan

Suomen suurin puolimaraton Helsinki City Run puolimaraton,

jo 40. kertaa järjestettävä Garmin Helsinki City Marathon,

joukkuehenkeä tarjoava Helsinki City Marathonviesti,

urbaani 5 km juoksutapahtuma ECCO Helsinki City 5

sekä maratonin ja puolimaratonin yhdistävä Helsinki City Double juoksutapahtuma.

Päivän aloittaa perheen pienimmille suunnattu lasten juoksutapahtuma Minimarathon.

Kuinka voin olla mukana?

Ensiksi sinun täytyy valita itsellesi sopiva matka ja juoksutapahtuma. Sen jälkeen pyydä ystäviäsi, kavereitasi ja perhettä tukemaan juoksuasi.

1. Klikkaa ”Aloita keräys” -painiketta. Tämän jälkeen ohjaudut sivulle, jossa voit helposti luoda oman keräyssivusi.
  2. Kerro kavereille, että juokset tapahtumassa ja kutsu ystäväsi mukaan tukemaan kampanjaasi somessa tai sähköpostilla. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi.

Lisätietoa Helsinki City Running Dayn juoksutapahtumista: https://helsinkicityrunningday.fi/