TODELLISUUS

Harrastuksilla sekä tapahtumiin ja koulutuksiin osallistumisilla on suuri merkitys. Jokainen meistä tarvitsee mielekästä tekemistä ja kavereita.

Apurahojen avulla pyrimme tasoittamaan taloudellista epätasa-arvoa. Köyhyys kasvattaa syrjäytymisen ja yksinäisyyden riskiä. valtaosa kehitysvammaisista henkilöistä elää pelkän takuueläkkeen turvin, eikä tulot riitä harrastuksiin.

MAHDOLLISUUS

Kehitysvammaisten Tukiliiton apurahat ovat haussa kaksi kertaa vuodessa. Apurahaa voi hakea 16 vuotta täyttänyt henkilö tai ryhmä.

Apurahoja myönnetään kehitysvammaisten ihmisten taiteen, kulttuurin ja liikunnan tukemiseen. Apurahoja myönnetään harrastuksiin, tapahtumiin ja koulutuksiin osallistumiseen.

Yksittäisen hakijan apurahan suuruus on 100 - 200 euroa. Ryhmien apurahojen suuruus on 300 - 400 euroa.

Anna mahdollisuus osallisuuteen keräämällä varoja apurahoihin. Kaikkien apurahojen saaneiden nimet julkaistaan aina Leija lehdessä.